Fisket I Almdalen

  Här i Almdalen har vi fantastiska fiskevatten som erbjuder ett spännande fiske efter främst öring och röding. Det finns vatten som ligger alldeles i närheten av vår fjällgård, men för dig som inte har något emot att vandra en bit så finns det väldigt fina vatten högre upp på fjällen. Fisket i Almdalen erbjuder inte bara ett fantastiskt fiske utan omgivningarna gör att man får en helhets upplevelse av naturen.
 
  Som vi nämnde tidigare så finns det vatten alldeles i närheten av vår fjällgård vilket gör detta till en fantastisk plats att ta med hela familjen till för att idka friluftsliv.
 

Vinterfisket I Almdalen

Vinterfisket i Almdalen är en upplevelse utöver det vanliga då man kan nå våra vatten antingen med snöskoter eller skidor. För dig som vill ha ett lite mer exklusivt fiske och komma åt de orörda vattnen så rekommenderar vi dig att ta med skidor då det inte finns några skoterleder.

 

Det finns gott om fina vatten att skida till. Fisket ligger på kort,

men ingen skotertrafik är tillåten. Är ni osäkra vad som gäller för just det vatten DU tänker besöka så tveka inte att fråga oss.

Här är en bild från Långflyn.

Till det flesta vatten går det skoterled. Här ar ett exempel på "Snöskoterhusvagn". Varmt och gott oavsett väderlek. Denna bild är tagen på Häbbersvattnet.

Här en bild från en av de många fina öringtjärnar vi har inom området.